Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘ASUS MeMO Pad Smart 2 krijgt Qualcomm chip en Full HD display’

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2013, 12:33 CategorieAndroid

De eerste generatie MeMO Pad tablets van ASUS is nog maar net in Nederland te koop of er wordt al gesproken over opvolgers. Deze week zijn er diverse geruchten verschenen over de tweede generatie MeMO Pad Smart. De tablet zou beschikken over een quadcore Qualcomm Snapdragon processor en uitgerust worden met een Full HD display.

ASUS heeft momenteel twee MeMO Pad tablets in het assortiment; de 7 inch MeMO Pad 7 en de 10.1 inch MeMO Pad Smart. Het laatstgenoemde model lijkt erg veel op de Transformer Pad 300 van vorig jaar maar dan zonder keyboard dock en is daardoor geen bijzonder interessante optie. Als we de geruchten mogen geloven komt ASUS dit jaar echter met een opvolger voor deze tablet in de vorm van de MeMO Pad Smart 2 (ME302KL).

ASUS MeMO Pad Smart 2

De nieuwe tablet zou onder meer beschikken over een 10.1 inch IPS LCD display met een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor met een kloksnelheid van 1.5GHz, 1GB aan werkgeheugen, optioneel 4G/LTE, 16GB aan opslaggeheugen, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde, een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een microUSB poort. Qua software zou de tablet draaien op Android 4.2 Jelly Bean.

Wanneer we de MeMO Pad Smart 2 op de markt kunnen verwachten en voor welke prijs is nog niet bekend. Mocht ASUS met nieuwe tablets komen dan is de kans groot dat de lancering plaatsvindt in september tijdens IFA 2013.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. ben
    01 mei, 2013 om 13:59

    Ik heb de asus Memopad 301 en ben er zeer tevreden mee net een update gehad naar jellybean 4.2.1. en alles draait heerlijk soepel.

    En deze opvolger zal wel een stuk beter zijn maar daar zal wel weer een hogere prijs aan vastzitten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.