Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS teaser toont mogelijk kleine Windows 8 tablet met stylus

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2013, 11:33 CategorieHardware

Computex 2013 staat weer voor de deur en zoals ook de afgelopen jaren het geval was toont ASUS dit jaar voorafgaand aan de beurs weer een aantal teaservideo’s. Hoewel het een kwestie van interpretatie is lijkt het Taiwanese bedrijf een kleine Windows 8 tablet met stylus te tonen.

Kleine Windows 8 tablet met stylus

Onderstaande teaservideo van ASUS moet het publiek en de pers warm laten draaien voor de Computex 2013 beurs die begin juni van start gaat. De video heeft als titel WeTransform gekregen en laat voornamelijk reeds gelanceerde producten als de ASUS Taichi en de ASUS Padfone Infinity zien. Toch is er ook een silhouet te zien van wat lijkt op een kleinere tablet waar een stylus uitgeschoven wordt.

Deze interpretatie komt overeen met de uitspraken die de CEO van ASUS, Jerry Shen, eerder deze week deed. Shen gaf namelijk aan dat ASUS werkt aan kleinere Windows 8 tablets. Met een kleiner model zou ASUS de concurrentie aangaan met de nog onaangekondigde Acer Iconia W3 en Microsoft Surface Mini.

Nieuwe Transformer tablets

Verder zouden we uit de video op kunnen maken dat ASUS komt met nieuwe Transformer Pad modellen. De titel is immers ‘WeTransform’, wat verwijst naar hybride en convertible modellen. ASUS heeft daarbij nog steeds geen opvolgers voor de Transformer Pad 300 en Transformer Pad Infinity aangekondigd. Deze modellen zijn alweer ruim een jaar geleden gelanceerd en verdwijnen langzaam aan uit de meeste winkels. Ook gaf Jerry Shen deze week aan dat het bedrijf werkt aan een 10 inch Transformer Book met Windows 8.

ASUS tijdens Computex 2013

De ASUS persconferentie tijdens Computex 2013 vindt plaats op 6 juni. Nog een kleine maand geduld dus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.