Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #80

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2013, 11:36 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken ze onder meer nieuwe tablets van Acer, ASUS en Samsung.

Na afgelopen week even vakantie gehouden te hebben, hebben we deze week weer een volle podcast. We bespreken onder meer nieuwe Windows 8 tablets en laptops die Acer afgelopen vrijdag gepresenteerd heeft en Sam is aanwezig geweest bij het ASUS persevenement in Nederland. Daarnaast kijken we naar nieuwe tablets van Samsung en Toshiba, hebben we het over wat de volgende versie van Android zal brengen en bespreken we geruchten over nieuwe tablets van HP. Daarnaast kijken we naar de onlangs gepubliceerde reviews van de Samsung Galaxy Note 8.0 en de HP EliteBook Revolve.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.