Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #81

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2013, 11:46 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken ze onder meer de verwachtingen voor Google I/O.

Deze week hebben we het in de podcast over twee reviews die we de afgelopen week gepubliceerd hebben; de ASUS Transformer Book en de ASUS MeMO Pad Smart 10. Daarnaast kijken we naar de toekomst van Windows RT tablets en een nieuwe tablet met twee displays van het Indiase Notion Ink. Ook bespreken we de verwachtingen voor Google I/O dat deze week van start gaat, met onder meer een mogelijke nieuwe Nexus 7 tablet en een nieuwe versie van het Android besturingssysteem.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. Woout
  13 mei, 2013 om 23:26

  PROEFKONIJN!!!!!

  • Martijn Chel
   13 mei, 2013 om 23:35

   Aaaaahh! Dat is em!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.