Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #82

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2013, 11:29 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken ze onder meer alles dat er tijdens Google I/O gepresenteerd is.

Er is de afgelopen week een hoop nieuws voorbij gekomen, met name vanaf de Google I/O conferentie. In de podcast bespreken we dan ook uitgebreid alle nieuwe toepassingen, updates en apps die Google gepresenteerd heeft. Daarnaast bespreken we kort twee nieuwe tablets die HP op de markt brengt en het feit dat Windows 8.1 officieel gemaakt is. Daarnaast hebben we de komende tijd een hoop tablets ter review die we kort doornemen, waaronder de langverwachte Sony Xperia Tablet Z, de Microsoft Surface Pro en de ASUS FonePad.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.