Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #83

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2013, 11:57 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken ze onder meer de review van de Sony Xperia Tablet Z.

Het is de afgelopen week relatief rustig geweest wat betreft het nieuws over tablets maar we hebben een aantal reviews gepubliceerd die we deze week bespreken. Zo hebben we het over de review van de Sony Xperia Tablet Z en bespreken we de ervaringen met de Microsoft Surface Pro. Daarnaast blikken we vooruit naar twee reviews van laptops met een touchscreen, komt er een nieuwe variant van de Galaxy Note 8.0 voorbij en hebben we het over de mogelijkheid om de Kindle Fire HD tablets in Nederland te kopen.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. tidde
  28 mei, 2013 om 16:08

  Bedankt weer voor de weekelijkse podcast.
  vraag wanneer wordt de rss (podcast feed) geupdate bij jullie>?
  tot de dag van vandaag is ie nog niet bijgewerkt? ik gebruik downcast op mijn iphone om de podcast te downloaden maar die zegt nog steeds niks, gisteren maar live via de web site laten afspelen ipv van eerst te downloaden.
  thanks

  • Martijn Chel
   28 mei, 2013 om 16:18

   Excuus! Mijn domme fout. Zou snel weer op orde moeten zijn.

   • tidde
    28 mei, 2013 om 16:57

    thanks!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.