Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

EGOsketch introduceert zelf te ontwerpen hardcases voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2013, 14:40 CategorieAccessoires

Het Nederlandse bedrijf EGOsketch introduceerde vorig jaar de mogelijkheid om een eigen sleeve voor je iPad of Android tablet te ontwerpen. Sinds kort is het assortiment uitgebreid en is het ook mogelijk om zelf een hardcase te ontwerpen.

Hoewel een hardcase een andere accessoire is dan een sleeve blijft het concept van EGOsketch hetzelfde. Middels de online designtool van het bedrijf kun je zelf een ontwerp maken dat op de hardcase verschijnt. Zo is het mogelijk zelf afbeeldingen en teksten toe te voegen en kleuren aan te passen. Binnen 1 tot 2 dagen na je bestelling wordt de accessoire verzonden. Voor tablets bedraagt de prijs 35 euro, voor smartphones 25 euro.

EGOsketch was zo vriendelijk ons een demo-exemplaar in de stijl van tabletsmagazine.nl toe te sturen om een idee te krijgen van de mogelijkheden en de kwaliteit. De case, in dit geval voor de iPad mini, is gemaakt van redelijk flexibel kunststof en kan eenvoudig om de tablet geklikt worden. Natuurlijk is er ruimte vrijgehouden voor de connector, knoppen en camera. Dankzij de opening aan de zijkant kun je nog steeds een smartcover gebruiken. De case maakt de tablet gelukkig nauwelijks dikker of zwaarder.

De iPad mini blijft stevig in de case zitten waardoor de achterzijde en zijkanten prima beschermd worden, de voorzijde is vanzelfsprekend onbeschermd. De opdruk, welke je dus zelf kunt ontwerpen, ziet er prima uit. De kleuren komen exact overeen met het design, er zijn geen drukfouten te vinden en het geheel ziet er netjes afgewerkt uit. De opdruk is zelfs op de gebogen randen van de case te vinden en volgens het bedrijf bestand tegen slijtage over vervaging bij intensief gebruik.

De EGOsketch hardcase is beschikbaar voor de Apple iPhone 4, 4S en 5, Samsung Galaxy S3 en Note II, HTC One X/X+, iPad mini en Apple iPad 2, 3, 4. Meer informatie vind je op de website van het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.