Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ekoore lanceert tablet met Windows 8, Ubuntu en Android

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2013, 11:29 CategorieAndroid

Het Italiaanse bedrijf Ekoore heeft de perfecte oplossing als je niet kunt kiezen tussen een tablet en een laptop, en ook niet kunt kiezen tussen Android, Windows 8 en Ubuntu. Het bedrijf heeft namelijk de Python S3 convertible tablet gelanceerd die kan draaien op alle drie de besturingssystemen.

Ekoore Python S3

De Ekoore Python S3 is een zogenaamde convertible, wat inhoudt dat het apparaat als tablet en als laptop gebruikt kan worden. Hiervoor is het toetsenbord afneembaar zoals we kennen van onder meer de ASUS Transformer series. Het apparaat beschikt over een 11.6 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en draait op een 1.1GHz Intel Celeron 847 dualcore processor. Er komen verschillende versies van de convertible op de markt. Het basismodel is uitgerust met 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen maar dit kan in andere versies uitgebreid worden tot 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen.

eKoore-Python-S3

Het tabletgedeelte van de Python S3 beschikt verder over een HDMI poort, een USB poort, een microSD-kaartlezer, een koptelefoon aansluiting en een 4800mAh batterij. Het dock is uitgerust met een volledig QWERTY keyboard met trackpad, een eigen 3600mAh batterij die de accuduur van het geheel van 5 uur moet verlengen, extra USB poorten en een ethernet poort.

Windows 8, Android of Ubuntu

Het unieke van dit apparaat is dat er drie besturingssystemen op kunnen draaien. Je hebt de keuze uit Windows 8, Android 4.2 en Ubuntu 13.04. Ook is het mogelijk om alle drie de besturingssystemen te laten installeren.

eKoore-Python-S3-3

Prijzen

De prijs van de Ekoore Python S3 bedraagt 599 euro voor het basismodel. Een model met alle drie de besturingssystemen, 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen kost 931 euro. Meer informatie vind je op de website van Ekoore.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.