Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gerucht: Apple werkt aan iPad Maxi met 12.9-inch display

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2013, 15:54 CategorieApple

Apple’s iPad heeft al sinds de lancering van het eerste model een formaat van 9.7-inch en voor diegenen die iets meer mobiliteit willen introduceerde het Amerikaanse bedrijf vorig jaar de iPad mini. Als we nieuwe geruchten mogen geloven zou Apple ook werken aan een grotere iPad met een formaat van 12.9-inch.

Geruchten moeten vaak met een grote korrel zout genomen worden, met name de geruchten die betrekking hebben op producten van Apple, maar toch is dit wel een interessant gerucht. Volgens het Koreaanse ETNews, dat overigens niet bekend staat als de meest betrouwbare bron, werkt Apple namelijk aan een iPad met een diagonaal van 12.9-inch die de naam iPad Maxi krijgt.

De grotere tablet zou voornamelijk gericht zijn op de markt van 13-inch laptops en Ultrabooks maar mobieler zijn en een langere batterijduur bieden. Daarbij zou de iPad Maxi ideaal zijn om schoolboeken te vervangen, ook omdat Apple zou werken aan een nieuwe displaytechniek die reflecties moet verminderen waardoor de leesbaarheid in lichtere omgevingen vergroot moet worden. De iPad Maxi zou volgens de bronnen van de Koreaanse website begin 2014 op de markt moeten verschijnen.

Nu kunnen we hier natuurlijk helemaal geen bevestiging uithalen en blijft het gissen of Apple aan een dergelijke iPad werkt, maar is het iets waar jij voor zou gaan? Of schiet een iPad met een formaat van 12.9-inch zijn doel voorbij?

  • Delen:

Reacties

  1. djneo
    28 mei, 2013 om 20:06

    ipad maxi maxi pad = maandverband ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.