Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gerucht: Gmail krijgt woensdag nieuw design met SmartLabels

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2013, 12:50 CategorieApplicaties

Een aantal grote websites, zoals The Next Web en Android Police hebben via een anonieme bron screenshots ontvangen van een nieuw Gmail design dat morgen live zou moeten gaan. In het nieuwe design wordt ook gebruik gemaakt van SmartLabels.

Nieuws design van Gmail

Volgens de screenshots betreft het hier een update voor zowel Android, iOS en de desktopversie van Gmail. Met name Android Police heeft nog veel twijfels bij de screenshots. Er zitten namelijk veel fouten in. Eén van de opvallende fouten is de tijdsweergave in de Android versie. Die is namelijk veel te klein en duidt op Photoshop. Ook zitten er taalkundige fouten in de screenshots, die normaal gesproken nooit voorkomen in uitingen van Google.

gmail_redesign

Gmail SmartLabels

De SmartLabels die in de screenshots te zien zijn zijn niet nieuw. Deze functionaliteit werd al een tijd aangeboden als Gmail Labs functie, maar blijkbaar krijgt deze handige functionaliteit nu vaste plek binnen de mailclient van Google. SmartLabels, de naam zegt het al, wijst automatisch labels toe aan mail. Op die manier krijgt een mailtje een van de volgende labels toegekend

SmartLabels

  1. Primary
  2. Social
  3. Promotions
  4. Updates
  5. Forums

Nog even geduld

Zoals ik eerder al aangaf is er twijfel over de echtheid van de screenshots. De tipgever gaf aan dat hij de screenshots gevonden had in een blogpost dat ingepland stond op de Gmail Blog voor woensdag 4 PM, GMT (18:00 uur Nederlandse tijd). Nog even geduld nog dus. Morgen weten we of het meer was dan alleen een gerucht.

Bron: Android Police

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.