Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 met Android 4.3 Jelly Bean duikt op

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2013, 14:03 CategorieAndroid

Er gaan al weken geruchten over de komst van een nieuwe Android-versie die gaat onder de naam Android 4.3 Jelly Bean maar Google zelf heeft nog steeds niks aangekondigd. Ook vandaag zijn er weer aanwijzingen gevonden voor een lancering die op korte termijn zal plaatsvinden.

Nexus 7 met Android 4.3

In documenten van de Bluetooth Special Interest Group is informatie gevonden over een tablet met modelnummer ME370T die draait op softwareversie JWR11. Aangezien de ME370T de originele naam van de Nexus 7 was toen ASUS het product nog in ontwikkeling had en JWR11 staat voor een versie van Android Jelly Bean kunnen we er vanuit gaan dat het hier gaat om de huidige Nexus 7 met Android 4.3 Jelly Bean software.

Niet alleen hieruit kunnen we opmaken dat de nieuwe versie van Android niet lang meer op zich zal laten wachten. Vorige week dook er op een beurs in Thailand al een Nexus 4 met Android 4.3 software op en eerder verschenen er geruchten dat Google de nieuwe versie op 10 juni zal presenteren.

Relatief kleine update

Wat we precies van Android 4.3 Jelly Bean kunnen verwachten is nog onduidelijk. Het lijkt een relatief kleine update te worden waarin in ieder geval Bluetooth Smart ondersteuning toegevoegd wordt en de camera applicatie een grote update krijgt.

Via: Android Headlines

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.