Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HBO GO voor tablet en laptop nu ook beschikbaar voor klanten UPC

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2013, 15:53 CategorieAndroid

Voor klanten van UPC die een abonnement op betaalzender HBO hebben is het vanaf vandaag mogelijk om de HBO GO applicatie te gebruiken. Hiermee kan alle content van de betaalzender eenvoudig op een tablet, smartphone of laptop bekeken worden.

HBO GO voor klanten UPC

Betaalzender HBO is al een tijdje beschikbaar bij UPC maar tot vandaag was het niet mogelijk de HBO GO applicatie te gebruiken, in tegenstelling tot bij kabelaars als bijvoorbeeld Ziggo. Vandaag laat UPC weten dat klanten die een abonnement op HBO hebben zonder extra kosten, overal en onbeperkt films, series en documentaires van de zender kunnen bekijken op hun tablet, smartphone en computer. De dienst maakt standaard onderdeel uit van het abonnement.

HBO GO biedt een selectie van het aanbod op HBO, HBO 2 en HBO 3, zoals Game of Thrones en House of Lies. Een aantal programma’s is exclusief via HBO GO te bekijken waaronder alle seizoenen van The Sopranos, Sex and the City en vanaf juni ook The Wire. Via de applicatie kunnen abonnees afleveringen van veel populaire HBO-series een paar uur na vertoning in de VS al bekijken op hun mobiele apparaat of laptop. Dat is eerder dan op de lineaire tv-zenders HBO, HBO 2 en HBO 3.

Registreren en downloaden

De applicatie kan op maximaal drie apparaten per klant gebruikt worden maar je kunt wel tot vijf maal per maand wisselen van (mobiel) apparaat waarop de content bekeken wordt. Na registratie van het apparaat kan de film of serie direct bekeken worden. Registreren voor de dienst kan via HBOGO.nl. De HBO GO app voor smartphones en tablets is te downloaden in App Store en de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.