Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Envy Rove 20 is een 20 inch all-in-one Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2013, 10:23 CategorieHardware

Of we het nog als tablet mogen omschrijven is de vraag, maar steeds meer fabrikanten brengen all-in-one pc’s in de vorm van een grote tablet op de markt. Na de Sony VAIO Tap 20, Dell XPS 18 en Lenovo Horizon PC brengt HP haar eigen Envy Rove 20 op de markt.

HP Envy Rove 20

De HP Envy Rove 20 is een ‘tablet’ met een formaat van maar liefst 20 inch die volgens de fabrikant als verplaatsbare desktop gebruikt kan worden. In deze gigantische tablet zit alles gebouwd wat je nodig hebt om met het apparaat te kunnen werken, vandaar dat de naam mobiele all-in-one pc wellicht toepasselijker is. Het apparaat beschikt over een inklapbare steun aan de achterzijde waardoor je het display in een hoek kunt plaatsen, een keyboard aan kunt sluiten en comfortabel kunt werken.

HP-Envy-Rove-20-3

Het apparaat is uitgerust met een 20 inch IPS LCD display dat een resolutie van 1.600 bij 900 pixels heeft en draait op een vierde generatie Intel Core processor. Verder is de Envy Rove 20 voorzien van 8GB flashcache, 1TB aan opslaggeheugen, twee USB-poorten, een geheugenkaartlezer, wifi (802.11ac), Bluetooth, Intel’s WirelessDisplay techniek voor draadloze communicatie, een batterijduur van 4 uur en Beats Audio voor een verbeterde audioweergave. Het geheel draait op Windows 8 software.

HP-Envy-Rove-20-2

Prijs en beschikbaarheid

De HP Envy Rove 20 moet in juli in de Verenigde Staten verschijnen voor een prijs van ongeveer 1.000 dollar. Voor dit bedrag wordt een muis en keyboard meegeleverd. Of en wanneer het apparaat naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.