Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Slate 7 uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2013, 14:22 CategorieAndroid

In april meldden we al dat de nieuwe 7 inch Android tablet van HP, de Slate 7 vanaf eind mei in Nederland te koop zou zijn en hoewel er vervolgens berichten over een lancering in juli verschenen is de tablet inmiddels uit voorraad te koop voor een adviesprijs van 149 euro.

HP Slate 7 kopen

HP heeft zelf nog niks officieel laten weten maar begin deze maand verscheen de Slate 7 al bij de eerste Nederlandse winkel en sinds deze week hebben meer winkels de tablet op voorraad. Onder meer bij Bol.com, Redcoon, Pixmania en MaxICT is de 7 inch tablet momenteel uit voorraad te koop. Momenteel is Pixmania de goedkoopste met een prijs van 149 euro.

Specificaties

De HP Slate 7 is HP’s eerste Android tablet met een formaat van 7 inch. Zowel kijkend naar de prijs als de specificaties is het een instapmodel. De tablet is uitgerust met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een ARM Cortex A9 processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen kan wel uitgebreid worden middels een microSD-kaart. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean met een aantal minimale toevoegingen van HP.

  • Delen:
HP Slate 7
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.