Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Slate 7 verschijnt bij eerste Nederlandse winkel

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2013, 12:05 CategorieAndroid

In februari presenteerde HP haar eerste Android tablet in de vorm van de HP Slate 7. De tablet, welke draait op Android 4.1 Jelly Bean en beschikt over een 7 inch display, dook vorige week op in een eerste review en is sinds vandaag ook te koop bij de eerste Nederlandse winkel.

HP Slate 7

HP richt zich met de Slate 7 op het budget segment van de tabletmarkt. De tablet heeft een adviesprijs van 149 euro en beschikt over niet bijzondere specificaties. Zo is het apparaat uitgerust met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.6GHz dualcore processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen en een microSD kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde van de tablet bevindt zich een camera en HP heeft de Beats Audio techniek in de tablet verwerkt voor een optimale audioweergave wanneer gebruik gemaakt wordt van een koptelefoon. Ook is de tablet uitgerust met wifi, Bluetooth 2.1 en een microUSB poort.

Te koop in Nederland

De tablet moet in de loop deze maand bij veel Nederlandse winkels verschijnen maar dook vandaag al op bij MaxICT. Hier is de zilveren variant van de tablet uit voorraad te koop voor iets minder dan 160 euro.

Onze eerste ervaringen met de Slate 7 vind je in de hands-on review die we maakten tijdens MWC 2013.

  • Delen:
HP Slate 7
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.