Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP SlateBook x2 duikt op in Nederland voor 499 euro

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2013, 11:16 CategorieAndroid

Eerder deze week presenteerde HP twee nieuwe convertible tablets, waarvan één model dat draait op Android. De HP SlateBook x2 is een 10.1 inch convertible die als tablet en als laptop gebruikt kan worden. In Nederland wordt het apparaat waarschijnlijk verkocht voor een prijs vanaf 499 euro.

Vanaf 499 euro

De Slatebook x2 is HP’s eerste high-end Android tablet die gericht is op consumenten die zowel content willen consumeren als productief willen werken. Het apparaat is op het eerste gezicht een laptop, draaiend op Android, maar het display kan ook los gebruikt worden als tablet. In de VS wordt de convertible in augustus verwacht voor een prijs van 479,99 dollar maar inmiddels is ook de eerste Nederlandse prijs verschenen. Tabletcenter heeft het apparaat online gezet voor een prijs van 499 euro.

Specificatie SlateBook x2

Voor dit bedrag krijg je een 10.1 inch IPS LCD display met een Full HD resolutie en een quadcore Nvidia Tegra 4 processor met een kloksnelheid van 1.9GHz. Daarnaast beschikt de SlateBook x2 over een keyboard dock met volledig QWERTY keyboard, twee USB-poorten, een HDMI poort en een volwaardige SD-kaartlezer. Het geheel draait op Android 4.2.2 Jelly Bean met toegang tot de Google Play Store en een aantal aanpassingen en toevoegingen van HP zelf.

De HP SlateBook x2 komt waarschijnlijk ook in een 32GB en een 64GB variant naar Nederland. Wanneer de lancering exact gepland staat is nog niet duidelijk.

  • Delen:
HP SlateBook x2
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. daan
    20 mei, 2013 om 12:05

    Wow en nog eens wow..althans…zulke specs voor zo’n prijs!!!
    Ik ben benieuwd hoe uiteindelijk het beeld en het geluid is.
    Qua prijs is die in ieder geval heel interessant!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.