Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad 7 Vogue wordt in juni gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2013, 17:12 CategorieAndroid

In de afgelopen maanden hebben we de Huawei MediaPad 7 Vogue een aantal keer voorbij zien komen, onder meer in een gelekte afbeelding en DLNA gegevens. Vandaag hebben we meer informatie ontvangen over dit 7 inch model. Zo staat de lancering gepland voor juni.

Huawei MediaPad 7 Vogue

De Huawei MediaPad 7 Vogue is een 7 inch tablet die net als de ASUS FonePad beschikt over een GSM-functie. Hierdoor kan de tablet ook als (grote) smartphone gebruikt worden. Daarnaast beschikt de Vogue over een 3G/4G-module voor mobiel internet.

Wat betreft de specificaties is de MediaPad 7 Vogue uitgerust met een 7 inch IPS LCD display dat een resolutie van 1.024 bij 600 pixels heeft, een quadcore ARM Cortex A9 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen en een microSD kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een 0.3 megapixel webcam en aan de achterzijde een 3.0 megapixel camera. De tablet is uitgerust met een 4.100mA batterij, weegt 330 gram en heeft een afmeting van 193,6 × 120 × 9,5 millimeter. De MediaPad 7 Vogue draait op Android 4.1 Jelly Bean met daar overheen de Emotion interface van Huawei.

Prijs en beschikbaarheid

De verwachting is dat Huawei de tablet volgende maand officieel lanceert. Over de adviesprijs is nog niks bekend.

  • Delen:
Huawei MediaPad 7 Vogue
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.