Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Journaal App: Alle journaals verzameld op je iPad

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2013, 16:33 CategorieApplicaties

Ontwikkelaar MobilePioneers komt met de onafhankelijke Journaal App voor de iPad. In deze app zijn de journaals van NOS, RTL Nieuws, NU.nl, CNN International en Al-Jazeera (Engels) verzameld. Het aanbod van journaals zal de komende tijd uitgebreid worden zodat het aanbod actueel blijft. Maar met NOS, RTL Nieuws, NU.nl, CNN International en Al-Jazeera maakt de Journaal App een mooie start.

Journaal App

In de balk aan de linkerkant van het scherm kun je kiezen welk nieuws je wilt kijken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het laatste journaal, het laatste weerbericht of voor de laatste 60 seconden nieuws. Een andere manier van journaal kijken is door alleen te kijken naar de populaire journaalitems. Het is me nog even een raadsel op welke manier de populariteit van journaalitems wordt bepaald, maar je kunt er voor kiezen om de populairste items van vandaag, gisteren en deze week te bekijken.

Journaal-app

Per categorie kijken

Je kunt dus het laatste of het populairste nieuws kijken, maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken en alleen kijken naar de categorieën die jij interessant vindt. Zo kun je kiezen voor de volgende categorieën:

  • Binnenland
  • Buitenland
  • Sport
  • Economie
  • Politiek
  • Weerbericht

Teveel keuze?

Door het gigantische aanbod is het zul je even je weg moeten vinden. Je kunt makkelijk verdwalen in het aanbod en dat zal alleen maar erger worden naar mate het aantal bronnen uitgebreid zal worden. Hopelijk wordt dit met een toekomstige update opgevangen.

Gratis downloaden

Journaal App is gratis te downloaden in de iTunes Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.