Kobo Aura HD e-reader te koop in Nederland

13 mei 2013 1 Minuut 3 Reacties
Kobo-Aura-HD

Vorige maand lanceerde Kobo een nieuwe high-end e-reader met een formaat van 6.8 inch en hoge resolutie display. Het nieuwe model draagt de naam Kobo Aura HD en is inmiddels bij diverse Nederlandse winkels te koop.

Lees ook onze Kobo Aura HD review.

Begin dit jaar hebben we de Kobo Arc, de enige tablet in het assortiment van Kobo, aan een review onderworpen en waren zeer enthousiast over het apparaat. Toch staat de fabrikant met name bekend om de hoge kwaliteit e-readers en de Kobo Aura HD is het nieuwe topmodel. Deze e-reader beschikt onder meer over een 6.8 inch ClarityScreen+ display met een resolutie van 1.440 bij 1.080 pixels, een 1GHz processor, 4GB aan intern opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en een gewicht van 240 gram. Het hoge resolutie display moet in combinatie met de ClarityScreen+ techniek volgens de fabrikant zorgen voor een comfortabele leeservaring.

Kobo Aura HD kopen

De Kobo Aura HD is inmiddels bij onder meer onderstaande winkels te koop voor een prijs die net boven de 170 euro ligt. De e-reader wordt in een witte, bruine en een zwarte variant gelanceerd.

Ereaderstore
Redcoon
Centralpoint

Reacties (3)