Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo publiceert nieuwe promotievideo’s IdeaPad Yoga 11s

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2013, 13:34 CategorieHardware

Lenovo verwacht veel van de nieuwe IdeaPad Yoga 11s convertible en publiceert deze week twee nieuwe promotievideo’s waarin de belangrijkste features en functies van het apparaat uitgelicht worden. Het enige waar we nu nog op wachten is de Nederlandse prijs en beschikbaarheid.

Vorige week publiceerde Lenovo een eerste video waarin we een aantal belangrijke functies en mogelijkheden van de nieuwe IdeaPad Yoga 11s terugzagen. Deze week publiceert de fabrikant een tweetal nieuwe video’s waarin de focus op lifestyle/gebruik en de verschillende modi van het apparaat ligt. Deze modi zijn eigenlijk ook het belangrijkste aan de IdeaPad Yoga 11s. Je kunt het apparaat namelijk in laptopmodus, tabletmodus, standmodus en tentmodus gebruiken.

Qua specificaties is de IdeaPad yoga uitgerust met onder meer een 11.6 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Ivy Bridge processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan opslaggeheugen, een SD kaartlezer, USB poorten en een HDMI poort. Het apparaat draait op Windows 8.

De convertible Ultrabook moet voor de zomer nog naar Europa komen maar over de exacte lanceerdatum en de adviesprijs is nog niks bekend. In de VS wordt de Yoga 11s voor een prijs vanaf 799 dollar verkocht.

Via: Netbooknews

  • Delen:
Lenovo IdeaPad Yoga 11S
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.