Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marvel Unlimited app nu ook beschikbaar voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2013, 10:33 CategorieAndroid

Begin maart lanceerde Marvel de Marvel Unlimited applicatie voor de iPhone en iPad waarmee gebruikers toegang krijgen tot 13.000 stripboeken die in de afgelopen 70 jaar verschenen zijn. Sinds deze week is de applicatie ook beschikbaar voor bezitters van een Android tablet of smartphone.

Marvel Unlimited voor Android

Binnen de applicatie krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan stripboeken die de afgelopen jaren door Marvel gepubliceerd zijn. Hier moet echter wel een maandelijks of jaarlijks abonnement voor afgesloten worden. De prijzen voor een abonnement zijn voor iOS en Android hetzelfde. Zo betaal je 10 dollar per maand of 60 dollar per jaar. Wanneer je een fysieke uitgave van een stripboek koopt dan krijg je een code waarmee ook de digitale versie bekeken kan worden.

Marvel-Unlimited-2

In de Marvel Unlimited applicatie verschijnen stripboeken die ouder zijn dan zes maanden er je kunt maximaal zes uitgaven tegelijkertijd downloaden om offline te bekijken. Wil je toegang tot recentere uitgaven dan kun je terecht in de Marvel Comics applicatie.

Registreren en downloaden

Registreren voor een abonnement op Marvel Unlimited kan hier. Let wel dat een creditcard vereist is. De applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.