Microsoft geeft Touch en Type Covers gratis bij aankoop Surface RT

31 mei 2013 1 Minuut 5 Reacties
microsoft-Surface-tablets

De Microsoft Surface RT is alweer ruim drie maanden in Nederland te koop voor een prijs vanaf 486 euro maar inmiddels biedt Microsoft al aardig wat korting wanneer je de tablet in combinatie met Touch of Type Cover aan wilt schaffen. Deze covers krijg je nu namelijk gratis bij aanschaf van een Surface RT.

Gratis Touch of Type Cover

Microsoft heeft twee speciale covers voor haar Surface producten ontwikkeld. De Touch cover beschikt over een geïntegreerd keyboard dat nauwelijks voelbaar is. Het gaat hier om een trackpad en keyboard zonder tactiele feedback en volgens Microsoft is dit een efficiëntere manier op te typen dan op glas. De Type Cover beschikt over een fysiek keyboard dat ook daadwerkelijk tactiele feedback geeft. Ook dit keyboard beschikt over een ingebouwd trackpad. Bekijk onze review en vergelijking van beide covers.

Via de online winkel van Microsoft kan elk Surface RT model nu inclusief gratis Touch of Type Cover gekocht worden. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2013. Ook sommige retailers doen mee met deze actie. Zo bieden onder andere Dixons en Mycom de Surface RT modellen met gratis Touch Cover aan. Het lijkt erop dat je hier niet kunt kiezen voor de Type Cover.

Reviews Surface tablets

Meer informatie over de tablets van Microsoft en onze ervaringen vind je in onze Surface RT review en Surface Pro review.

Reacties (5)