Microsoft lanceert 256GB Surface Pro met nieuwe Touch Covers in Japan

29 mei 2013 1 Minuut 5 Reacties
Microsoft-Surface-Pro

Nog een paar dagen geduld en dan kunnen we ook in Nederland naar de winkel voor Microsoft's meest krachtige Surface tablet, de Surface Pro. Hier kunnen we naar de winkel voor een 64GB en een 128GB variant, maar in Japan wordt ook een 256GB variant met nieuwe Touch Covers gelanceerd.

Microsoft heeft momenteel twee Surface tablets gelanceerd; de Surface RT met Windows RT en een Tegra 3 processor, en de Surface Pro met Windows 8 Pro en een Intel Ivy Bridge processor. Voor meer informatie kun je terecht in ons artikel over de verschillen tussen de Surface RT en Surface Pro. De RT-variant is al een tijdje in Nederland te koop en de Pro-variant moet deze week in ons land verschijnen.

Nieuwe variant Surface Pro

In Japan wordt de Surface Pro ook deze week gelanceerd maar met wat aanpassingen. De nieuwe variant die daar verkocht wordt beschikt namelijk over 256GB aan SSD opslaggeheugen waar tot op heden alleen 64GB of 128GB gekozen kon worden. Daarnaast wordt de tablet standaard uitgerust met de volledige versie van Office 2013, een pakket dat onder andere in Nederland los aangeschaft moet worden. Ook de Touch Covers hebben in Japan een update gekregen met nieuwe en opvallende designs. Het gaat hier echter om een beperkte oplage die waarschijnlijk niet naar andere landen komt.

Review

Vorige week hebben we een uitgebreide review van de Surface Pro gepubliceerd waarin we met name enthousiast waren over de krachtige prestaties, de goede bouwkwaliteit en het indrukwekkende display.

Via: The Verge

Reacties (5)