Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Pro nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2013, 0:28 CategorieHardware

In Nederland kunnen we al een aantal weken naar de winkel voor de Microsoft Surface RT maar sinds vandaag is ook de krachtigere Surface Pro te koop in Nederland. De tablet kan gekocht worden voor een prijs vanaf 886 euro.

Microsoft Surface Pro

De Microsoft Surface Pro is de meest krachtige tablet in de Surface line-up en beschikt over Windows 8 Pro software. De tablet is voorzien van een 10.6 inch ClearType HD display met een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie, een krachtige Intel Core i5 processor met een kloksnelheid van 1.7GHz, 4GB aan werkgeheugen, een microSD kaartlezer om het opslaggeheugen van 64GB of 128GB uit te breiden, een stylus die standaard meegeleverd wordt, een uitklapbare kickstand en diverse aansluitingsmogelijkheden.

De prijs van de Surface Pro bedraagt 886 euro voor de 64GB versie en 986 euro voor de 128GB variant. Beide modellen worden zonder Touch of Type Cover geleverd, hiervoor moet respectievelijk 120 euro of 130 euro voor betaald worden. Ook kan er een losse licentie voor Office 2013 aangeschaft worden. De tablet is te koop bij onder meer;

Mycom
Dixons
Mediamarkt

Saturn

Lees onze review

Eerder deze maand hebben we een uitgebreide review van Microsoft’s tweede tablet gepubliceerd en waren met name enthousiast over de snelle en krachtige prestaties, het gebruik van luxe materialen en het display dat van hoge kwaliteit is. Ook bespreken we in de review de nadelen die de vormfactor met zich meebrengt en wat de gevolgen van de krachtige prestaties en het hoge resolutie display voor de batterijduur zijn.

Vergelijk de Surface tablets

Benieuwd welke van de twee Surface tablets geschikt is voor jou, wat de exacte verschillen zijn en op welke elementen je vooral moet letten? Lees dan onze Surface Pro en Surface RT vergelijking.

  • Delen:
Microsoft Surface (Windows 8 Pro)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.