Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Sony Windows 8 slider tablet gelekt in video

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2013, 10:20 CategorieHardware

Sony lanceerde eind vorig jaar haar eerste Windows 8 slider tablet in de vorm van de Sony VAIO Duo 11, een apparaat waar we redelijk van onder de indruk waren. De Japanse fabrikant lijkt echter al een opvolger klaar te hebben staan welke vandaag gelekt is in een wat onduidelijke video.

Sony Windows 8 convertible

In onderstaande video zien we een convertible tablet/Ultrabook van Sony terug die nog niet aangekondigd is. De video, waarin diverse features van het apparaat gedemonstreerd worden, zou afkomstig zijn van retailer Dixons die hiermee personeel traint. Aan het einde van de demonstratie worden de belangrijkste kenmerken van de slider tablet getoond.

De nieuwe Sony Windows 8 convertible beschikt over een 13 inch Full HD display dat gebruikmaakt van een Triluminos paneel, een active digitizer stylus, een ‘SurfSlider’ design, een keyboard met achtergrondverlichting, ClearAudio+, ActiveSleep technologie, NFC ondersteuning, een 8 megapixel camera en een batterijduur van 10 uur. Qua technische specs zou het apparaat beschikken over een Intel Core i5 processor met 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan SSD opslaggeheugen.

Computex 2013

De echtheid van de video is nog niet bevestigd en Sony heeft ook nog niks officieel bekendgemaakt over een opvolger van de VAIO Duo 11. Mogelijk toont het bedrijf de nieuwe convertible tijdens Computex 2013 die volgende maand van start gaat.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.