Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Notion Ink Adam 2 tablet krijgt twee displays’

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2013, 12:44 CategorieHardware

Het is alweer even geleden dat we het over het Indiase bedrijf Notion Ink gehad hebben maar er schijnt nieuws te zijn. De Notion Ink Adam 2 tablet zou namelijk volgende maand gelanceerd worden en maar liefst twee displays krijgen.

De kans is groot dat Notion Ink je niet bekend in de oren klinkt want het bedrijf speelde ruim twee jaar terug kort een rol van betekenis in de tabletmarkt. Het bedrijf was één van de eersten die een Android tablet (met PixelQi display) op de markt bracht en in de vorm van de Adam tablet. Deze tablet kon op behoorlijk wat aandacht rekenen en werd dan ook door veel mensen besteld. Daar hield het succesverhaal echter op want vervolgens regende het klachten over de software, slechte ondersteuning en problemen met leveringen.

Een jaar terug liet Notion Ink weer van zich horen door aan te geven dat er een tweede generatie Adam tablet gelanceerd zou worden. De afgelopen maanden werd beetje bij beetje meer informatie vrijgegeven en afgelopen november verscheen de eerste foto online. De tablet zou draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en onder meer beschikken over een OMAP 4 processor van Texas Instruments. Toch lijkt het bedrijf nu weer een andere richting ingeslagen.

Volgens NextBigWhat wordt de nieuwe Adam tablet volgende maand gelanceerd maar met andere specificaties en features dan we tot op heden vernomen hebben. De belangrijkste verandering is dat de tablet zou beschikken over twee displays. Hoe dit exact moet gaat werken (mogelijk als de ASUS Taichi?) is vooralsnog niet duidelijk. Notion Ink zou daarnaast voor een nieuwe processor gekozen hebben en de tablet laten draaien op het recentere Android Jelly Bean.

  • Delen:

Reacties

  1. fghfgjhg
    12 mei, 2013 om 16:12

    het is toch klachten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.