Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook eerste foto’s Sony VAIO Duo 13 slidertablet verschijnen online

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2013, 10:56 CategorieHardware

Gisteren verscheen er op YouTube een nogal onduidelijke video waarin een nieuwe Windows 8 slidertablet van Sony getoond werd. Het apparaat lijkt erg veel op de vorig jaar gelanceerde VAIO Duo 11 maar met een groter 13 inch display. Nadat gisteren de video opdook zijn vandaag ook de eerste foto’s online verschenen.

Ook wanneer we kijken naar de foto’s zien we de gelijkenissen met de kleinere VAIO Duo 11, waaronder slidermechanisme waarbij het keyboard onder het display vandaan geschoven kan worden. Wel is er qua design een en ander aangepast. Zo lijken de randen rondom het display een stuk slanker, ligt het keyboardgedeelte dieper in de behuizing en is het slidermechanisme minimaler en netter afgewerkt. Ook valt op dat dit model, mogelijk de VAIO Duo 13 genaamd, beschikt over een wit/grijze afwerking. De 11.6-inch VAIO Duo 11 is alleen in een zwarte variant te koop.

Sony-VAIO-Duo-13-2

Uit de video die gisteren opdook konden we halen dat deze convertible Windows 8 tablet onder meer beschikt over een 13-inch Full HD display, een ‘SurfSlider’ design, een batterijduur van 10 uur, een Intel Core i5 processor, 4GB RAM en 128GB aan SSD opslaggeheugen. In de foto’s zien we ook veel van dezelfde aansluitingsmogelijkheden terug en ook deze keer wordt er een stylus meegeleverd waarmee getekend of geschreven kan worden.

Sony heeft het apparaat nog niet officieel aangekondigd maar de verwachting is dat dit begin volgende maand tijdens Computex 2013 gebeurt.

Via: Notebookreview

  • Delen:
Sony VAIO Duo 11
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.