Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pre-orders Samsung Galaxy Mega 6.3 van start, levering 21 juni

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2013, 15:28 CategorieAndroid

Begin april lanceerde Samsung twee nieuwe toestellen in de phablet-categorie die beschikken over een 5.8-inch en een 6.3-inch display. Het 6.3-inch model met de naam Galaxy Mega 6.3 moet vanaf 21 juni in Nederland te koop zijn maar kan reeds besteld worden.

Pre-orders van start

Voorlopig komt alleen de 6.3-inch Galaxy Mega 6.3 naar Nederland. Dit model heeft een prijskaartje van 599 euro gekregen en kan bij PDAshop.nl reeds besteld worden. Ook is het mogelijk de phablet te bestellen in combinatie met een abonnement. De levering van het toestel staat volgens de website gepland voor 21 juni.

Specificaties Galaxy Mega

De Galaxy Mega 6.3 beschikt onder meer over een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een 1.7GHz dualcore processor, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer om het geheugen uit te breiden, 1.5GB aan werkgeheugen en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Over Android heeft Samsung wederom haar eigen TouchWiz-skin gelegd en ook heeft de Koreaane fabrikant diverse software-toepassingen toegevoegd. Het toestel fungeert door zijn grote formaat niet alleen als smartphone (met 3G- en GSM-functie) maar ook als kleine tablet.

  • Delen:
Samsung Galaxy Mega 6.3
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. T.A Blet
    23 mei, 2013 om 23:10

    Doe mij maar de Huawei Ascend Mate met een supersnelle Quadcore 1.5 tegen een ongelofelijke weggeefprijs van slechts €398,-

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.