Samsung begint uitrol Android 4.1 Jelly Bean voor de Galaxy Tab 7.7

10 mei 2013 1 Minuut 7 Reacties
Galaxy-Tab-7-7

De Samsung Galaxy Tab 7.7 werd alweer ruim anderhalf jaar geleden geïntroduceerd maar kan nog steeds rekenen op software-ondersteuning. Begin dit jaar werd de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update na lang wachten uitgerold en inmiddels is Samsung ook begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean.

Jelly Bean update Galaxy Tab 7.7

De eerste en momenteel nog enige AMOLED-tablet van Samsung werd met Android 3.2 Honeycomb gelanceerd maar daarbij werd beloofd dat er snel een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich zou komen. Deze update heeft nogal lang op zich laten wachten maar werd afgelopen januari uitgerold naar Nederlandse gebruikers. Samsung gaf toen aan dat dit het eindstation voor de Galaxy Tab 7.7 zou zijn maar vandaag is dus bevestigd dat ook Jelly Bean nog als update aangeboden wordt.

De website Sammobile weet vandaag te melden dat Samsung in Azië is begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean naar de Galaxy Tab 7.7. De update kan daar via Samsung KIES of Over The Air gedownload worden en brengt onder meer de persoonlijke Google Now assistent, verbeterde notificaties, in grootte aanpasbare widgets en natuurlijk Project Butter waarmee het besturingssysteem stukken soepeler moet draaien.

Nederlandse uitrol

Zoals altijd wil Samsung Benelux niet laten weten wanneer de Nederlandse uitrol gepland staat maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten.

Reacties (7)