Samsung bevestigt komst Galaxy Note III met 5.9-inch OLED display

17 mei 2013 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-II

Als we kijken naar alle geruchten over de derde generatie Galaxy Note die de afgelopen maanden de revue gepasseerd hebben dan kunnen we concluderen dat niemand precies wat we kunnen verwachten, met name wat betreft het display. Volgens berichten uit Korea zou Samsung nu echter zelf meer informatie gegeven hebben.

5.9 inch OLED display voor de Note III

De Korea Times heeft deze week een interview met JK Shin, het hoofd van Samsung Mobile, gepubliceerd waarin de Galaxy Note III aan bod komt. Shin geeft daarin aan dat de nieuwe phablet in tegenstelling tot eerdere geruchten niet uitgerust zal worden met een flexibel display. De lancering van dit model komt daarvoor te vroeg, aldus Shin. Wel wordt in het artikel aangegeven dat ‘officials’ van Samsung bevestigd hebben dat de Galaxy Note III tijdens IFA 2013 in september gepresenteerd zal worden en zal beschikken over een 5.9-inch OLED display.

Geruchten

Volgens de meest recente geruchten kiest Samsung ook deze keer weer voor een plastic behuizing en een design dat veel overeenkomsten vertoond met de onlangs gelanceerde Galaxy S4 smartphone. De Galaxy Note III zou daarnaast beschikken over een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en een display dat gebruikmaakt van de Super AMOLED-technologie. Wat betreft de processor wordt het waarschijnlijk geacht dat Samsung kiest voor de nieuwe Exynos 5 Octa-core processor met acht kernen. Eén ding dat we in ieder geval zeker weten is dat de phablet net als eerdere generaties uitgerust zal worden met de bekende S-Pen stylus. Voor de rest is het afwachten tot september.

Via: Phonearena

Reacties (0)