Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Mega 6.3 verschijnt in preview video

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2013, 16:25 CategorieAndroid

Samsung heeft inmiddels mobiele apparaten in nagenoeg alle schermformaten. Eén van de meest recente aanvullingen van het al zeer brede assortiment is de Galaxy Mega 6.3. Dit toestel heeft een schermformaat van 6.3-inch en is daarmee ruim groter dan de Galaxy Note II.

Samsung Galaxy Mega 6.3

De Samsung Galaxy Mega 6.3 kan een zogenaamde phablet genoemd worden. Dit is een kruising tussen een tablet en een smartphone. Het toestel is vanzelfsprekend uitgerust met alle features die je van een smartphone mag verwachten, waaronder een 3G-module en de mogelijkheid om te bellen en te sms’en.

Wat betreft de specificaties is de Galaxy Mega 6.3 een middenklasse model. Zo beschikt het toestel onder meer over een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een dualcore Qualcomm Snapdragon 400 processor met een kloksnelheid van 1.7GHz, 1.5GB RAM, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer. Het toestel draait op Android 4.2 Jelly Bean met Samsung’s eigen TouchWiz interface.

Preview video

In onderstaande video, gemaakt door Phone Arena, krijgen we een preview van de Galaxy Mega 6.3. Hierbij moet wel gezegd worden dat het om een pre-productie exemplaar gaat en er qua software dus nog veranderingen doorgevoerd worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Mega 6.3 verschijnt eind volgende maand in Nederland voor een prijs van 599 euro. Het toestel kan inmiddels bij diverse winkels al besteld worden.

 • Delen:
Samsung Galaxy Mega 6.3
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Jan Bos
  24 mei, 2013 om 23:01

  Ze zouden zich eens bezig moeten gaan houden met zaken waar we WEL op zitten te wachten, zoals bv dualsim.

  • Bert
   25 mei, 2013 om 12:59

   Helemaal mee eens
   Ik wacht al tijden op high end dual sim

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.