Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony VAIO Duo 13 en Toshiba AT10LE duiken op bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2013, 10:50 CategorieAndroid

Uit documenten van de Amerikaanse FCC, een organisatie die producten certificeert voor draadloze communicatie, kunnen we vaak halen welke tablets er op korte termijn op de markt verschijnen. Vandaag zijn er twee tablets bij de organisatie opgedoken die we al een aantal keer besproken hebben; de Sony VAIO Duo 13 en de Toshiba AT10LE.

Toshiba AT10LE

De Toshiba AT10LE is nog niet officieel door Toshiba aangekondigd maar is naar verwachting één van de eerste tablets met een quadcore Tegra 4 processor. De tablet zou verder uitgerust zijn met een 10.1 inch display dat een Full HD resolutie heeft en draait op het recente Android 4.2 Jelly Bean. Uit de documenten van de FCC kunnen we halen dat de tablet beschikt over WiFi 802.11b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 en NFC. De verachting is dat Toshiba het nieuwe model volgende maand presenteert tijdens Computex 2013.

Sony VAIO Duo 13

Een heel ander apparaat met een compleet ander besturingssysteem is de Sony VAIO Duo 13. Deze zogenaamde slidertablet, waarvan de naam overigens nog niet bevestigd is, dook begin deze maand op in een video en een aantal afbeeldingen. De VAIO Duo 13 is de waarschijnlijke opvolger van de VAIO Duo 11 en beschikt onder meer over een 13 inch Full HD display, een keyboard dat onder het display vandaan geschoven kan worden, een Intel Core i5 processor, 4GB aan werkgeheugen, een active digitizer stylus en Windows 8 software. Uit de documenten van de FCC kunnen we halen dat het apparaat beschikt over WiFi N, Bluetooth en NFC. Wanneer de slidertablet gelanceerd wordt is nog niet bekend.

Bron: FCC

 • Delen:

Reacties

 1. Maxim
  22 mei, 2013 om 13:19
  • Martijn Chel
   22 mei, 2013 om 13:40

   Dat was niet de LE-versie, maar ik begrijp de verwarring :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.