Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SoundCloud voor iOS krijgt integratie met Google+

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2013, 14:16 CategorieApplicaties

De officiële iOS-app van het populaire online audioplatform SoundCloud is nu geïntegreerd met het sociale netwerk Google+, wat nieuwe functies met zich meebrengt waaronder “social layer”.

SoundCloud

Met SoundCloud kun je eenvoudig nieuwe muziek ontdekken. Het is een community waarin muziek gedeeld wordt. En niet alleen van bekende artiesten, maar iedereen die zich bezighoudt met muziek is er welkom.

Nieuwe functionaliteiten

Met de nieuwste update voor iOS is SoundCloud  geïntegreerd met Google+, wat twee nieuwe functies met zich meebrengt. De eerste nieuwe functionaliteit is dat je nu natuurlijk in kunt loggen met je Google+ account. Voorheen had je keuze uit Facebook Connect en de inloggegevens van SoundCloud zelf. De tweede nieuwe functionaliteit is “social layer”. Met de laatste update van SoundCloud kan de gebruiker direct de muziek die hij aan het luisteren is delen op Google+. Je kunt het via Google+ delen met bepaalde personen of met Circles.

AirPlay fix

Geen nieuwe functionaliteit, maar een fix in de app is het terugbrengen van het AirPlay icoon in de player. Zo kan de muziek eenvoudig afgespeeld worden op elke speaker met AirPlay.

Downloaden

De SoundCloud applicatie is beschikbaar voor de iPhone, iPod Touch en iPad. De app is gratis en te vinden in de App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.