Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet Mania: Tablets met gratis accessoires bij Media Markt

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2013, 18:02 CategorieActies

Het begint een traditie te worden bij één van Nederlands grootste retailers; Tablet Mania. De Media Markt biedt de komende dagen weer diverse interessante bundels van tablets met accessoires waarop je tientallen euro’s korting krijgt. De actie geldt voor zowel Windows en Android tablets als Apple’s iPad.

Gratis accessoires bij diverse tablets

Media Markt geeft tot en met komende zondag (12 mei) korting wanneer je een tablet in combinatie met accessoires koopt. In veel gevallen komt dit neer op gratis accessoires die je bij een tablet krijgt. Welke accessoires je bij de tablet kunt kopen en hoe hoog de korting is, is afhankelijk van de aankoopwaarde van de betreffende tablet en de diverse bundels die Media Markt heeft samengesteld. Zowel bij de fysieke vestigingen als in de webshop van Media Markt zijn de actiebundels te vinden.

Zo krijg je bij aankoop van een Android tablet of Windows 8 tablet maximaal 100 euro korting op het totaalpakket van tablet met accessoires. Voor de iPads geldt dat je gratis accessoires ter waarde van 25 euro krijgt. Onder meer de Google Nexus 7, de Apple iPad 4, de Apple iPad mini en de Microsoft Surface RT maken onderdeel uit van de actie.

Bekijk alle acties in de webshop van Media Markt.

Ga zelf eerst vergelijken

Zoals elke keer geven we ook nu aan dat het verstandig is om te vergelijken voordat je tot aanschaf overgaat. Het is immers niet in alle gevallen de goedkoopste optie die de Media Markt aanbiedt. Bekijk daarom ook de tablets die op jouw lijstje staan in onze tablet database. Hier kun je alle tablets vergelijken aan de hand van onder meer de prijzen en de beschikbaarheid, en vind je de laagste prijzen per tablet.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.