Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teaser: Lanceert ASUS een 6-inch phablet met stylus en GSM-functie?

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2013, 18:09 CategorieAndroid

ASUS houdt ervan mensen te teasen voor de aanvang van een groot evenement en doet dat ook deze keer weer in aanloop naar Computex 2013. De beurs gaat volgende week van start in Taiwan en als we de teasers van ASUS mogen geloven kunnen we heel wat interessants verwachten.

ASUS teasers Computex 2013

De Taiwanese fabrikant heeft inmiddels drie teasers gepubliceerd waaruit we mogelijk iets kunnen halen. In de eerste teaser zagen we iets dat leek op een kleine Windows 8 tablet die met een stylus uitgerust worden. De tweede teaser, welke gisteren verscheen, verwees mogelijk naar een hybride apparaat waar zowel Android als Windows 8 op draait. De teaser die vandaag gepubliceerd is bestaat uit een serie foto’s, welke hieronder weergegeven zijn.

ASUS-teaser-Computex-3

Zoals we inmiddels van ASUS gewend zijn is het een nogal aparte teaser. De persoon in de foto’s krijgt een bouwpakketje van het Android-poppetje voorgeschoteld welke beschikt over een aantal opvallende features en een aparte naam. De naam, N6-TE DROID MARK II, doet vermoeden dat ASUS hier verwijst naar een 6 inch phablet met Note-functionaliteit. Dit zou wijzen op een stylus weermee notities gemaakt kunnen worden. ‘MARK II’ doet vermoeden dat het om een opvolger van een eerder gelanceerd apparaat gaat, mogelijk de FonePad.

Uit het poppetje zelf kunnen we ook wat aanwijzingen halen. Zo is de rechterhand duidelijk in de vorm van een stylus waarmee geschreven kan worden en is de linkerhand een telefoon. Kortom, een phablet met GSM-functie en stylus die draait op Android lijkt voor de hand te liggen. Het blijft allemaal echter gissen totdat Computex 2013 van start gaat. Wat haal jij uit de afbeeldingen?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.