Tijdschrift.nl van start met abonnementen voor de iPad

30 mei 2013 1 Minuut 2 Reacties
Tijdschrift-app

De app Tijdschrift.nl voor de iPad heeft deze week een complete make-over gekregen waardoor de lees- en gebruikerservaring verbeterd moet zijn. Daarnaast is het mogelijk om met de vernieuwde app naast losse edities van tijdschriften ook abonnementen af te sluiten.

De leeservaring van de iPad app is verbeterd doordat je nu kunt beginnen met lezen wanneer het betreffende tijdschrift nog niet volledig geladen is. Ook kun je middels een bookmarkfunctie favoriete artikelen markeren en snel terugvinden. Binnenkort wordt er nog een update uitgerold waarmee het mogelijk wordt artikelen te delen via social media. Het bedrijf geeft aan dat er in de komende maanden ook een Android applicatie gelanceerd zal worden.

Het assortiment van Tijdschrift.nl omvat ruim 145 verschillende Nederlandse toptijdschriften van 25 verschillende uitgevers. Sinds de lancering zijn er meer dan 200.000 digitale tijdschriften verkocht. De tijdschriften kunnen zowel via de website als via de applicatie aangeschaft worden, waarbij de prijzen op de website lager liggen. Wanneer een tijdschrift op de website gekocht wordt kan deze op de iPad gelezen worden. Binnenkort kan dit ook op andere apparaten zoals PC en Android tablets. De applicatie van Tijdschrift.nl kan gratis in de App Store gedownload worden.

Reacties (2)