Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba lanceert WT310 Windows 8 tablet voor zakelijke gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2013, 11:07 CategorieHardware

Toshiba heeft een nieuwe tablet aangekondigd die ontwikkeld is voor zakelijke gebruikers. De Toshiba WT310 is een stand-alone Windows 8 tablet met een 11.6 inch display, een Full HD resolutie en een active digitizer stylus voor het maken van notities.

Toshiba WT310

De WT310 tablet beschikt onder meer een Intel Core i5 3339Y-processor met een kloksnelheid van 1.5GHz. Deze chip kan zichzelf overklokken tot maximaal 2GHz. Verder beschikt de tablet over een IPS LCD display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een 128GB SSD opslaggeheugen, 4GB aan werkgeheugen, twee camera’s, een HDMI poort, een SD kaartlezer, een USB 3.0 poort en een 3460 mAh batterij. Ook is de tablet standaard voorzien van Wifi met Intel WiDi ondersteuning, Bluetooth 4.0 en optioneel 3G/4G voor mobiel internet via een modem. De tablet wordt geleverd met een DigitizerPen voor het maken van handgeschreven notities en het bedienen van de tablet. Qua software is het apparaat uitgerust met Windows 8 Pro maar er komt ook een ‘consumenten versie’ uit met Windows 8.

Voor de zakelijke gebruiker heeft Toshiba ook qua software een aantal toepassingen toegevoegd, waaronder de Trusted Platform Module, Intel’s Active Management Technology, Toshiba Eco Utility software en anti-diefstal software. De tablet heeft een ‘steel grey metallic’ afwerking, een gewicht van 825 gram en een afmeting van 229 x 189 x 12.4 millimeter. Ook komt Toshiba met een aantal accessoires voor de tablet, waaronder een dock (cradle) waarmee het geheel tot desktop omgevormd kan worden.

WT310-accessoires

Beschikbaarheid

De Toshiba WT310 met Windows 8 Pro is naar verwachting leverbaar vanaf eind mei 2013, tegen een adviesprijs vanaf 899 euro exclusief BTW. De prijs van de variant met Windows 8 en zonder de zakelijke features is nog niet bekend.

 • Delen:
Toshiba WT310
Windows 8

Reacties

 1. Waaijer
  07 maart, 2014 om 17:24

  Ik heb dit tablet gekocht bij 4Launch in Eindhoven maar er zat geen digitizer pen bij!
  Hiermee wil ik dit sprookje even de wereld uit helpen.
  Verder is dit een prima apparaat met prachtig beeldscherm dat onder alle hoeken prima blijft.

  Zeer tevreden mee. Waar ik ook blij mee ben is dat ik de Dock Cradle ook gekocht heb.
  Gewoon een volwaardige compacte computer zou ik zeggen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.