Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter update: Sneller foto’s delen met Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2013, 16:15 CategorieApplicaties

Met de laatste Twitter-update voor Android en iOS zou het nog makkelijker moeten zijn om te tweeten. Ook zou het delen van foto’s een stuk sneller gaan nadat je de update geïnstalleerd hebt.

Snel foto’s delen met Twitter

De update maakt het mogelijk om onder andere nog sneller foto’s te delen. Op het moment dat je een foto toe wilt voegen hoef je alleen maar op de knop rechtsonder in de hoek te drukken en je kunt direct bladeren in jouw foto’s zonder de app te verlaten. 

twitter foto toevoegen

Daarnaast heeft dit gedeelte van de app ook een metamorfose ondergaan. Doordat jouw avatar direct in beeld is krijg je gelijk te zien hoe jouw tweet geplaatst gaat worden. Daarom krijg je dus ook de volledige foto te zien in plaats van de miniatuur. En het zinnetje “Wat houdt je bezig?” doet wel erg denken aan Facebook.

Snel wisselen van accounts

Wat ik voorheen erg vervelend vond was het wisselen van accounts. Dat was een beetje weggestopt en altijd onhandig. Dat heeft Twitter nu wel goed gedaan. Vanuit de update kun je van account wisselen door eenvoudig op de avatar te drukken. Zelfs als je met een update bezig bent kun je nog van account wisselen.

twitter accounts wisselen

Andere kleine aanpassingen zijn het eenvoudig toevoegen (of verwijderen) van een locatie. En in de iOS-update is de Twitter stream beeldvullend geworden.

De laatste versie van Twitter is gratis te downloaden in de Play Store en de App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.