Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wehkamp lanceert app voor iPad en Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2013, 14:47 CategorieAndroid

Steeds meer winkels lanceren applicaties voor mobiele besturingssystemen waarmee gebruikers comfortabel online kunnen shoppen. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan smartphones, maar ook steeds meer aan tablets. Online retailer Wehkamp lanceert vandaag een applicatie speciaal voor Android tablets en Apple’s iPad.

Wehkamp tablet app

Middels een persbericht heeft Wehkamp vandaag de nieuwe applicatie voor Android tablets en de iPad officieel gelanceerd. De app moet het volgens de online retailer eenvoudiger, gebruiksvriendelijker en sneller maken om online producten te kopen. Uiteindelijk moet dit natuurlijk leiden tot een verhoging van de omzet die vanaf mobiele apparaten komt. Eerder deze maand verscheen er een onderzoek waaruit bleek dat steeds meer consumenten via de tablet shoppen. Kleding, één van de belangrijkste productgroepen van Wehkamp, bleek de meest populaire productgroep voor aankopen via tablets. Van alle aankopen wordt inmiddels 12 procent via een mobiel apparaat gedaan.

Wehkamp voorziet een nog snellere groei in de aankopen via mobiele apparaten en verwacht, mede door de lancering van de nieuwe applicatie, dat in 2015 de helft van alle aankopen bij de winkel middels een tablet of smartphone gedaan wordt. Momenteel ligt dit percentage op 22 procent.

Downloaden

De tablet applicatie van Wehkamp is gratis te downloaden uit de Google Play Store en Apple App Store.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.