Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wunderlist lanceert Pro-versie voor Android en Windows

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2013, 9:52 CategorieAndroid

De mensen bij 6Wunderkinder weten wat taakbeheer is, dat is duidelijk. Eerder schreven we al dat de handige to-do app Wunderlist ook beschikbaar is gekomen voor Android tablets. Nu is ook de Pro-versie van deze populaire app beschikbaar voor Android en Windows.

Wunderlist Pro

Minder dan een week nadat 6Wunderkinder de pro-versie van hun populaire app Wunderlist voor iOS uitbracht zijn nu ook de Android en Windows versies gelanceerd. Wunderlist Pro levert een aantal geavanceerde functies voor samenwerking, zoals taakdelegatie en het delen van bestanden.

Gratis versie ook uitgebreid

Als je niet wilt betalen voor deze to-do app of je hebt geen behoefte aan de extra functionaliteiten die de Pr-versie biedt dan zit je met de gratis versie ook goed. Na de meest recente update zullen de gebruikers van de gratis versie namelijk merken dat 6Wunderkinder een aantal nieuwe functionaliteiten heeft toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om items te alfabetisch, op toewijzer of op vervaldatum te sorteren. Ook is het nu mogelijk om vanuit de actiebalk te e-mailen, af te drukken of mensen uit te nodigen voor gedeelde lijsten.

Kosten

Om gebruik te kunnen maken van Wunderlist Pro betaal je $50 op jaar basis of $4,99 per maand. De Wunderlist applicatie kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Bron: 6Wunderkinder

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.