7-inch Huawei MediaPad 7 Vogue officieel gelanceerd

12 juni 2013 1 Minuut 1 Reacties
Huawei-MediaPad-7-Vogue-promo

Eind mei meldden we al dat Huawei in juni met een nieuwe 7-inch tablet zou komen en gisteren is het model officieel gelanceerd in China. De Huawei MediaPad 7 Vogue beschikt over een 3G-module en de mogelijkheid om te bellen en sms-berichten te versturen.

Huawei zet de MediaPad 7 Vogue in de markt als concurrent van de ASUS FonePad. De tablet beschikt net als zijn directe concurrent over een 7-inch IPS lcd display maar wel met een lagere resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Verder is de tablet voorzien van een 1.2GHz quadcore processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan intern opslaggeheugen. Het geheugen kan uitgebreid worden middels een microSD-kaart.

Aan de voorzijde van de MediaPad 7 Vogue bevindt zich een 0.3 megapixel camera en aan de achterzijde een 3.0 megapixel variant. De tablet beschikt over wifi, 3G-connectiviteit, een GSM-functie en een 4100 mAh batterij. De behuizing is gemaakt van aluminium waardoor het geheel maar 335 gram weegt. Wat betreft de software heeft Huawei gekozen voor Android 4.1.2 Jelly Bean met daar overheen de Emotion interface.

Huawei laat ons weten dat de MediaPad 7 Vogue waarschijnlijk ook naar Nederland komt maar wanneer exact is nog niet bekend. In Europa krijgt de tablet waarschijnlijk een adviesprijs van 229 euro.

Via: Notebookitalia

Reacties (1)