Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia A1-810 nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2013, 11:07 CategorieAndroid

Acer zet in 2013 vol in op tablets en dan met name modellen die voor lagere prijzen dan de concurrentie in de markt gezet worden. Sinds begin dit jaar is de 7-inch Iconia B1 al in Nederland te koop en sinds vandaag kun je ook naar de winkel voor de iets grotere Iconia A1.

De Iconia B1 is een echte budgettablet met minimale specificaties en ook prestaties. De Iconia A1 is met een formaat van 7.9-inch iets groter maar beschikt daarnaast ook over een snellere processor, meer werkgeheugen en meer opslaggeheugen. Het prijsverschil is echter niet zo groot. Waar de Iconia B1 een adviesprijs van 139 euro heeft, kost de iconia A1 199 euro. Op dit moment heeft onder meer Tabletcenter.nl de tablet voor deze prijs op voorraad.

De Acer Iconia A1 beschikt verder over een IPS LCD display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een quadcore processor van het Chinese Mediatek, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden. Ook is de tablet uitgerust met Bluetooth 4.0, GPS, een microUSB-poort en zelfs een microHDMI-poort. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde van de tablet bevindt zich een camera.

  • Delen:
Acer Iconia A1 (A1-810)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.