Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia B1-710 budgettablet nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2013, 16:48 CategorieAndroid

We hebben de nieuwe Acer Iconia B1-710 al een aantal keer voorbij zien komen de afgelopen weken maar sinds deze week is de tablet eindelijk te koop in Nederland. Het 7-inch model heeft een adviesprijs van 149 euro voor de 16GB-versie maar wordt al aangeboden voor 129 euro.

Nieuw design en betere specs

De Acer Iconia B1-710 is de opvolger van de begin dit jaar gelanceerde Iconia B1-A71 (review). Qua naam is het dus even opletten maar het verschil tussen de twee modellen is duidelijk aangezien het design drastisch gewijzigd is. Acer heeft het nieuwe model uitgerust met een design dat grotendeels overeenkomt met de grotere Iconia A1-810 tablet, met een witte achterzijde en een zwarte bezel.

Dat is echter niet alles want Acer heeft ook het werkgeheugen verhoogd van 512MB naar 1GB en er komt ook een 3G-variant op de markt. Deze 3G-versie krijgt een quadcore-processor in plats van de dualcore-variant die we in de wifi-only versiie terugvinden. Alle modellen zijn verder uitgerust met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een microSD kaartlezer, een microUSB-poort en Android 4.2 Jelly Bean software.

Acer Iconia B1-710 kopen

De Acer Iconia B1-710 is onder meer te koop bij de winkels in onderstaande prijsvergelijking, maar ook bij Scheer & Foppen en Modern. De prijs ligt momenteel net onder de 130 euro voor de 16GB-versie. De 8GB-versie komt waarschijnlijk niet naar Nederland.

  • Delen:
Acer Iconia B1-710
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.