Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS K008 tablet krijgt Bluetooth-certificaat, nieuwe Nexus 7?

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2013, 9:45 CategorieAndroid

Eind vorige maand dook in documenten van de Amerikaanse FCC de ASUS K008 tablet op. Dit model zou beschikken over een 10.1-inch display en draaien op een Qualcomm Snapdragon-processor. Vandaag is de tablet opnieuw gespot, maar nu volgens de omschrijving met een 7-inch display.

Uit documenten van de Bluetooth Special Interest Group kunnen we halen dat de ASUS K008 een Bluetooth-certificaat gekregen heeft en draait op Android softwareversie JWR11. Dit betekent dat de tablet op het nog onaangekondigde Android 4.3 Jelly Bean draait. Nu is dat niet het meest opvallende wat volgens de omschrijving van de Bluetooth SIG beschikt de tablet over een 7-inch display. Dit spreekt de informatie in documenten van de FCC tegen.

MeMO Pad 10 FHD LTE?

Mogelijk is er een fout gemaakt in de omschrijving want afgelopen week toonde ASUS tijdens Computex 2013 de MeMO Pad FHD 10 LTE, een 4G-versie van de MeMO Pad FHD 10 die draait op een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor en beschikt over een 10.1-inch display. Er werd aangenomen dat dit de ASUS K008 is. Dit model wordt na de zomer officieel gelanceerd en moet voor het einde van het jaar nog in de winkels liggen.

Nieuwe Nexus 7?

Echter kan het natuurlijk ook zo zijn dan de documenten van de FCC niet helemaal kloppen en dat we mogelijk nog een nieuwe 7-inch tablet van ASUS gaan zien. Zou het hier om de nieuwe Google Nexus 7 kunnen gaan? Volgens recente geruchten zou de nieuwe Nexus 7 beschikken over een Full HD display, draaien op eenzelfde Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor en een prijs van 199 dollar krijgen.

  • Delen:

Reacties

  1. anl
    11 juni, 2013 om 10:50

    Laat die nieuwe NEXUS 7 met FHD scherm en quad-core snapdragon cpu maar snel komen hoor…en helemaal als die ECHT 199 euro (=dollar) gaat kosten…je zou er haast 2 doen :-) Hebben dat ding !!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.