Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS kondigt MeMO Pad HD 7 tablet aan

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2013, 10:13 CategorieAndroid

ASUS heeft vandaag een opvolger voor de begin dit jaar gelanceerde MeMO Pad 7 tablet aangekondigd. Het nieuwe model, de MeMO Pad HD 7, beschikt nog steeds over een 7-inch display maar met een hogere resolutie en een krachtigere processor.

ASUS MeMO Pad HD 7

Tijdens Computex 2013 toonde ASUS de nieuwe MeMO Pad HD 7 (ME173). Deze tablet wordt net als zijn voorganger als budgettablet in de markt gezet maar beschikt wel over aanzienlijk betere specificaties. Zo is de tablet voorzien van een IPS LCD display dat een resolutie van 1.280 bij 800 pixels heeft, een 1.2GHz MediaTek MT8125 quadcore processor en een PowerVR SGX 544 grafische processor. Dit moet zorgen voor vloeiendere en snellere prestaties, wijdere kijkhoeken en een scherpere weergave van content.

ASUS-MeMO-Pad-HD-7

Verder is de nieuwe MeMO Pad HD 7 uitgerust met een 5 megapixel camera aan de achterzijde voor  foto’s en video’s, een 1.2 megapixel webcam aan de voorzijde, SonicMaster audio, Bluetooth 4.0, GPS, ondersteuning voor wifi 802.11 b/g/n, een microUSB poort voor verbinding met een computer, en een microSD kaartlezer om het interne geheugen van 16GB of 8GB met maximaal 32GB uit te breiden. De tablet draait op het recente Android 4.2 Jelly Bean met een aantal toevoegingen en aanpassingen van ASUS zelf.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS MeMO Pad HD 7.

Prijs en beschikbaarheid

Net als zijn voorganger komt de MeMO Pad HD 7 in verschillende kleuren; grijs, wit, roze en groen. Daarnaast heb je de keuze uit een 8GB of 16GB variant. De tablet moet deze zomer nog te koop zijn voor een prijs van 149 dollar voor de 16GB versie en 129 dollar voor de 8GB versie. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.