Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS lanceert Transformer Pad Infinity met Tegra 4 processor

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2013, 9:54 CategorieAndroid

ASUS heeft vandaag tijdens Computex 2013 een groot aantal nieuwe tablets aangekondigd, waaronder een nieuwe versie van de populaire Transformer Pad Infinity. Het nieuwe model is uitgerust met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en wordt aangestuurd door een quadcore Tegra 4 processor.

ASUS Transformer Pad Infinity

De nieuwe ASUS Transformer Pad Infinity is een high-end tablet met een afneembaar keyboard dock. Het apparaat is voorzien van een 10.1-inch IPS LCD display dat een resolutie heeft van 2.560 bij 1.600 pixels, draait op de begin dit jaar gelanceerde quadcore Tegra 4 processor van Nvidia welke een kloksnelheid van 1.9GHz heeft, en beschikt over 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Wat betreft de software is de tablet voorzien van Android 4.2 Jelly Bean met een aantal toevoegingen van ASUS zelf.

Verder beschikt de Transformer Pad Infinity over een microSD kaartlezer, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde, wifi met Miracast ondersteuning, Bluetooth 3.0, een USB 3.0-poort en een HDMI-poort met ondersteuning voor 4K-materiaal. De tablet is voorzien van een aluminium behuizing en moet een stuk lichter zijn dan zijn voorganger. Ook het toetsenbord dock is vernieuwd maar beschikt nog steeds over een ingebouwde accu.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Transformer Pad Infinity (2013).

Prijs en beschikbaarheid

De Transformer Pad Infinity (2013) moet vanaf juli in de winkels liggen. De Nederlandse adviesprijs is nog niet bekendgemaakt maar in de VS wordt de tablet los verkocht voor 399 dollar en met dock voor 499 dollar.

 • Delen:
ASUS Transformer Pad TF701
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Take A Money
  03 juni, 2013 om 11:52

  Kijk dit zijn specs ditbis een monster van een tablet…. deze vreet de hele galaxy tab lijn helemaal op!

 2. Daan
  03 juni, 2013 om 12:33

  Idd…ondanks dat galaxy niet verkeerd is, gaat asus keihard voorbij qua specs.
  Iedere keer weet Asus weer wat nieuws, beters en mooiers te brengen.
  Bravo..!!!!
  Ik loop eerder warm voor Asus..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.