Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad HD 7 verschijnt bij eerste winkel voor 175 euro

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2013, 11:50 CategorieAndroid

Begin deze maand presenteerde ASUS een aantal nieuwe tablets, waaronder de 7-inch MeMO Pad HD 7. Dit model is de opvolger van de begin dit jaar gelanceerde MeMO Pad 7 tablet maar over de prijs en beschikbaarheid in Nederland was tot vandaag nog niks bekend. De Nederlandse webwinkel Tabletcenter heeft de tablet inmiddels online gezet voor een prijs van 175 euro.

ASUS MeMO Pad HD 7

Of dit ook de Nederlandse adviesprijs van de MeMO Pad HD 7 gaat worden is nog niet bekend maar het geeft ons wel een goede indicatie. Eerder maakte ASUS Italia bekend dat de tablet een adviesprijs van 149 euro zou krijgen en daarmee net zo goedkoop zou zijn als zijn voorganger. Dit is de prijs voor de 16GB-versie, de 8GB-versie komt waarschijnlijk niet naar Nederland. Volgens Tabletcenter moet de tablet eind juli of begin augustus in Nederland op voorraad zijn.

Wat betreft de specificaties is de MeMO Pad HD 7 een duidelijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Zo beschikt de tablet over een krachtigere MediaTek MT8125 quadcore processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen en een microSD kaartlezer om het geheugen van 16GB uit te breiden. De schermresolutie is verhoogd van 1.024 bij 600 pixels naar 1.280 bij 800 pixels en de tablet maakt nu gebruik van een IPS lcd paneel.

ASUS MeMO Pad FHD 10

Naast dit 7-inch model komt ASUS ook met een opvolger van de begin dit jaar gelanceerde MeMO Pad Smart 10. Het nieuwe model heeft de naam MeMO Pad FHD 10 gekregen en beschikt onder meer over een dualcore Intel-processor en een Full HD display. Deze tablet is nog niet bij Nederlandse webwinkels te vinden maar krijgt waarschijnlijk een prijs van 329 euro.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.