Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont features MeMO Pad HD 7 in promotievideo

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2013, 11:21 CategorieHardware

Het is alweer twee weken geleden dat ASUS een aantal nieuwe tablets presenteerde, waaronder een nieuw 7-inch model dat gaat onder de naam ASUS MeMO Pad HD 7. Dit is de opvolger van de MeMO Pad 7 die we momenteel in de Nederlandse winkels vinden, compleet met een aantal belangrijke verbeteringen en nieuwe features.

Promotievideo ASUS MeMO Pad HD 7

De ASUS MeMO Pad HD 7 is een 7-inch Android tablet die waarschijnlijk vanaf eind juli in Nederland te koop is voor een prijs die tussen de 150 en 180 euro ligt. Voor dat bedrag krijg je veel interessante features, waaronder een IPS lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2GHz quadcore-processor van het Chinese Mediatek, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen en een microSD kaartlezer waarmee dit geheugen uitgebreid kan worden. In onderstaande video worden de belangrijkste features van de MeMO Pad HD 7 getoond

Zoals je in de video kunt zien wordt de tablet uitgerust met een 5.0 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde, en zit er zelfs GPS op voor locatiebepaling. Draadloze communicatie vindt plaats middels Bluetooth 4.0 of wifi. Wat betreft de software beschikt de MeMO Pad HD 7 over Android 4.2 Jelly Bean met een aantal door ASUS vooraf geïnstalleerde apps, waaronder SuperNote Lite en een SonicMaster audio applicatie.

De tablet komt in meerdere kleurvarianten op de markt en er zijn ook een aantal accessoires beschikbaar, waaronder een Persona Cover in drie kleuren en een TransCover in vier kleuren.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.