Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bruine versie Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) duikt op

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2013, 19:41 CategorieAndroid

Samsung heeft inmiddels voor zover we weten alle tablets in de nieuwe Galaxy Tab 3-serie bekendgemaakt, waaronder de 7-inch Galaxy Tab 3 (7.0). Uit de persberichten en persfoto’s van Samsung kunnen we alleen halen dat de tablet in het wit gelanceerd wordt, maar mogelijk komt er ook een bruine variant.

Via Twitter heeft evleaks een persfoto verspreid van de Galaxy Tab 3 (7.0) in een ‘Golden Brown’ afwerking. De foto ziet er legitiem uit maar tot op heden heeft Samsung nog geen duidelijkheid gegeven over de kleurvarianten in de Galaxy Tab 3-serie. bij de foto worden geen extra details over specificaties en beschikbaarheid gegeven maar we kunnen er vanuit gaan dat de specificaties tussen de kleurvarianten niet verschillen.

Zo beschikt ook dit model waarschijnlijk over een 7-inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een dualcore Exynos-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen, twee camera’s, Android 4.1 Jelly Bean, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen en een microSD kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden. Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Galaxy Tab 3 (7.0).

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.