Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome 27 voor iOS: spraakgestuurd zoeken en snellere laadtijden

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2013, 9:31 CategorieApplicaties

Google Chrome 27 voor iOS is nu te downloaden in de App Store. Bijna 2 weken na de desktop en de Android versie is Chrome 27 nu ook voor de Apple gebruikers beschikbaar. Chrome 27 voor iOS brengt ons onder andere spraakgestuurd zoeken en snellere laadtijden.

Zoeken met je stem in Chrome 27

De grootste toevoeging aan de app is het spraakgestuurd zoeken. Deze functie is te benaderen vanuit de Omnibox door op het microfoontje te drukken. Vervolgens spreek je je zoekopdracht in en krijg je van Google netjes de resultaten terug. 

Spraakgestuurd zoeken is niet nieuw op iOS. Deze functionaliteit zat namelijk al in de Google Now app die voor iOS beschikbaar was. Het is opvallend dat Google er voor kiest om spraakgestuurd zoeken ook onderdeel te maken van Chrome. Dit wijst erop dat Google toekomst ziet in de complete besturing van devices met de stem. Echt veel wordt het volgens mij nog niet gebruikt, maar wie weet gaat dat nu wel gebeuren.

Snellere laadtijden van webpagina’s

De laatste versie van Chrome voor iOS laadt webpagina’s sneller door slim om te gaan met cache bij een langzame verbinding. Dit is erg handig op het moment dat je in een gebied komt waar de verbinding traag is.

Hieronder een overzicht van alle wijzigingen in Chrome 27 voor iOS:

  • Voice Search is verbeterd;
  • Snellere laadtijden van webpagina’s;
  • Meer stabiliteit en veiligheid door bugfixes.

Chrome 27 is gratis te downloaden in Apple’s App store.

Bron: The Next Web

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.